Rijkevorsel  Zuiderdijk 10 F   +32 03 312 21 62   +32 0496 53 12 77  +32 0477 48 89 17

De 33-jarige Glenn Van der Linden speelt volgend seizoen voor derdeprovincialer Sint Jozef. Met zijn huidige club, eersteprovincialer De Kempen, dwong de verdediger nochtans de promotie naar de derde amateurklasse af. Dus kan de vraag worden gesteld of Van der Linden zijn beslissing niet te vroeg heeft genomen en of hij het niet nog één keer hogerop aan de slag had willen gaan.

“Er zijn verschillende redenen die mijn keuze voor Sint Jozef hebben bepaald”, zegt Glenn Van der Linden. “Een jaar geleden werd ik aan de buikspieren geopereerd, waardoor ik lang moest revalideren. Nadien speelde ik nog een tijd met pijn. Ik heb getwijfeld om te stoppen, alleen, ik voetbalde nog zo graag. Stilaan ebde de pijn weg, zodat ik mij tijdens de laatste maanden weer erg goed voelde. Toch besliste ik om niet mee te stijgen naar het nationale voetbal. Ik mag het mezelf niet aandoen om mijn lichaam nog meer te belasten. Ik ben wel heel blij dat we het hoofddoel van de club, de promotie, konden waarmaken. De groep en de club verdienden dat zeker. Bij De Kempen gaat het bestuur correct met de dingen om. De ploeg zal een goed figuur slaan in de derde amateurklasse.”

Dat de verdediger er uiteindelijk voor koos om bij Sint Jozef te gaan voetballen, had nog een andere, misschien nog belangrijkere, reden.

“Bij Sint Jozef ga ik weer samen met mijn broer Roy voetballen. We vinden dat gewoon reuze. In onze loopbaan werden we twee jaar gescheiden, waaronder vorig seizoen. We willen nog samen op het veld staan. Roy is 35 jaar, ik ben er 33. Langer wachten om weer samen te spelen, moesten we niet doen. Ik ken ook veel mensen bij Sint Jozef en ik hoorde van mijn broer veel positieve dingen over de club. Er is bijvoorbeeld tijdens de voorbije jaren heel hard gewerkt aan de jeugdwerking. Ik kijk echt al uit naar het nieuwe seizoen, ongeacht wanneer dat zal beginnen.”

Beste,

normaal was dit de periode waarin we onze 'vriendjesdagen' organiseerden, trainingen waarop onze spelertjes al hun vriendjes en vriendinnetjes mochten uitnodigen om kennis te maken met de voetbalsport. Helaas kunnen deze trainingsmomenten als gevolg van corona momenteel niet doorgaan.

Wat uiteraard niet betekent dat we niet op zoek zijn naar jonge voetballertjes. Jongens en meisjes vanaf het geboortejaar 2015 (voor het elftal U6) en ouder zijn meer dan welkom bij onze club.

Ook voor volgend seizoen verandert er niets: wie het eerste jaar voetbalt, moet geen lidgeld betalen. Spelertjes die al gevoetbald hebben of van een andere club komen, betalen net als onze andere leden 75 euro lidgeld.

Als de situatie het toelaat, zullen we nog een 'kennismakingsmoment' inlassen. Maar u mag ons ook al een seintje geven via mail/ . Wij zullen u hierna zelf contacteren om de nodige stappen te zetten.

Men zegge het voort!

Stay safe en take care!

Het bestuur van FC Sint Jozef SK

Zoals jullie intussen al wel weten, gaat de Vlaai van Monica niet door op 25 april. We vinden namelijk geen koe die de niet-essentiële verplaatsing wil maken. Helaas!

Niet getreurd! Uw loten blijven geldig. We zijn intussen druk op zoek naar een nieuwe datum. Dat wordt vermoedelijk/hopelijk eind augustus, net voor de start van het nieuwe seizoen. En het geeft u natuurlijk nog extra TIJD om loten te kopen. Ons terrein is nog niet volledig uitverkocht, misschien lukt het nog.

Intussen zitten wij niet stil. Alle regels in acht nemend zijn we erin geslaagd om een automatische sproei-installatie onder ons A-terrein te installeren. Als we straks opnieuw een normaal seizoen kunnen draaien, gaan we ook van ons B-veld werk maken. Het verlicht niet enkel het werk van Staf, onze onvolprezen terreinverzorger, het zorgt ook voor betere velden.

Voor het overige kunnen we u alleen maar aanbevelen om te blijven bewegen maar ENKEL met respect voor de richtlijnen van de overheid. Hoe beter we luisteren, hoe eerder onze spelertjes , jong en oud, opnieuw hun favoriete hobby mogen uitvoeren.

Sportieve groeten,

Het Bestuur

U bent verantwoordelijk voor de kleedkamers op zaterdag (hele dag) en zondagvoormiddag (om de twee weken). U wijst kleedkamers toe aan ploegen en spelers en zorgt ervoor dat deze netjes zijn voor de volgende ploeg die arriveert.

Vergoeding is bespreekbaar.

Nieuwe datum geprikt voor  "Grote rommelmarkt op 20 juni 2020 tvv FC Sint Jozef SK Jeugd  "aan en op onze voetbalterreinen ! Hiervoor moeten we uiteraard eerst de goedkeuring voor krijgen !!

Opstellen kan vanaf 06.00 tot 08.00 uur . Open voor publiek vanaf 08.00 tot +- 15.00 uur .

Info Van Haeren August tel/ 0496 53 12 77

 

Van 27 juli t.e.m. 31 juli organiseert voetbalclub St Jozef i.s.m. Sport and Fun ook dit jaar weer een voetbalkamp. Het kamp is voor kinderen vanaf 5 jaar tot 13 jaar.

Ter info:

Reeds 35 (60 plaatsen) voetballertjes hebben zich al ingeschreven voor ons voetbalkamp in de zomer!

Alle dagen van 10u tot 16u.
Vooropvang vanaf 9u, naopvang tot 17u.

JIM WUYTS | MARLA | BNP PARIBAS FORTIS| TRIANGOLO D'ORO 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 

 

 

U kan de jeugdabonnementen vanaf zaterdag 7 september aanschaffen voor de prijs van 40 euro. Met dit abonnement krijgt u toegang tot alle wedstrijden gespeeld op het terrein van FC Sint Jozef SK, met uitzondering van de wedstrijden van het eerste elftal.

Het bestuur

Startdatum trainingen

U6 en U7 : Woensdag 21 augustus 18.00h – 19.00h
U8 : Woensdag 14 augustus 18.00h – 19.30h
U9 : Maandag 12 augustus 17.45h – 19.00h
U10 en U11 : Maandag 12 augustus 18.15h - 19.30h
U12 : Dinsdag 20 augustus 18.15h – 19.30h
U13 en U15 : Vrijdag 2 augustus 15.00h – 16.30h

Nieuwe spelers zijn steeds welkom op onze trainingen.

Je mag gewoon langskomen of vooraf even aanmelden via onze jeugdcoördinator Glenn

E-mail/

Functiebeschrijving

Voor de dagelijkse werking van onze club zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Die kunnen zowel tijdens de week (wassen en opvouwen sportkledij, onderhoud installaties), als in het weekend (kantine, begeleiding teams) worden ingezet.

Profiel (vereisten)

Geen vereisten, enkel sociaal ingesteld.

Aanbod voor de vrijwilliger

Wij bieden een warme club waar iedereen welkom is.

FC SINT JOZEF SK

Contactgegevens

Guy Van Den Langenbergh
0477 48 89 17

Beste supporters, inwoners van Sint-Jozef. Als kleine club met weinig grote sponsors of zonder zware subsidies van overheidswege, is de kantine misschien wel de belangrijkste bron van inkomsten. Om de werking van onze kantine optimaal te laten verlopen, zijn we op zoek naar bereidwillige personen die op regelmatige basis mee onze kantine doen draaien. Dat hoeft heus niet elke week te zijn, dat hoeft heus niet uren na elkaar te zijn. We doen sowieso beroep op onze spelers/speelsters van A-kern, dames én de ouders van onze jeugdspelers..

Maar hoe meer handen er aanwezig zijn, hoe makkelijker de job.Ervaring is een voordeel maar zeker geen must, een goed humeur daarentegen des te meer. Kortom, we zoeken mensen die het Sint-Jozefse hart op de juiste plaats dragen.

Wie zich niet geroepen voelt om in de kantine te staan maar de club op andere niveaus diensten wil verlenen, is uiteraard ook altijd meer dan welkom.
Wat bieden wij? Een club die verre van perfect is maar het goed voorheeft met al wie de voetbalsport en onze kleine gemeenschap een warm hart toedraagt. Bovendien houden we zelf van een occasioneel feestje en vinden we humor de beste remedie tegen vanalles en nog wat! Bent u op zoek naar nieuwe vrienden, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wie zich geroepen voelt, mag altijd contact opnemen met Guy Van Den Langenbergh via mail: Of u belt naar 0477/48 89 17. Als zijn secretaresse met vakantie is, zal hij zelf wel opnemen of terugbellen.

fc sint jozef rijkevorsel