Rijkevorsel  Zuiderdijk 10 F   +32 03 312 21 62   +32 0496 53 12 77  +32 0477 48 89 17

Privacy

Deze website is eigendom van

VZW Sint Jozef Rijkevorsel
Zuiderdijk 10 F 2310 Rijkevorsel
03 312 21 62
0477 48 89 17

Privacybeleid

*FC Sint Jozef sk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van ons contactformulier en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

*Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van je vragen, opslaan, verzamelen en verwerken : - Identificatiegegevens zoals je naam - voornaam (geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit) - adres - telefoonnummer - e-mailadres.

 *De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen( verwerkers) verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de beschreven doeleinden.
- Het verwerken van het lidmaatschap (KBVB)
- Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting)
- Medewerkers van de vereniging / Voetbal Vlaanderen, overheid (gemeente), twizzit , clubwebsite.
- Beeldmateriaal:  foto’s, filmpjes op onze facebook , instagram , website .

Wij geven enkel persoonsgegevens door aan verwerkers , waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit wettelijk verplicht en/of toegestaan is.

*Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens , neem dan contact met ons op .

Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit : Drukpersstraat 35 ,1000 Brussel  https:// www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

*Cookiebeleid

Wij en onze vertrouwde partners maken gebruik van cookies en andere technologieën in onze verwante services, ook wanneer u onze Site bezoekt of gebruik maakt van onze services.

Een 'cookie' is een klein stukje informatie dat een website aan uw apparaat geeft wanneer u een website bekijkt. Cookies zijn erg nuttig en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen ze u helpen door u efficiënt van pagina naar pagina te laten navigeren, door bepaalde functies automatisch te activeren, door uw voorkeuren te onthouden en door de interactie tussen u en onze Services sneller en gemakkelijker te laten verlopen. Cookies worden ook gebruikt om ervoor te zorgen dat de advertenties die u te zien krijgt, zijn afgestemd op u en uw interesses en om statistische gegevens over uw gebruik van onze Services bijeen te brengen.

De Site maakt gebruik van de volgende soorten cookies:

a. 'sessiecookies' die slechts tijdelijk worden opgeslagen tijdens een internetsessie, zodat u het systeem normaal kunt gebruiken. Deze cookies worden van uw apparaat verwijderd als de browser wordt afgesloten;

b. 'permanente cookies ' die alleen door de Site worden gelezen, voor een bepaalde periode op uw computer worden opgeslagen en niet worden verwijderd als de browser wordt afgesloten. Deze cookies worden gebruikt als we voor herhaalbezoeken moeten weten wie u bent, zodat we bijvoorbeeld uw voorkeuren kunnen opslaan voor de volgende keer dat u zich aanmeldt;

c. 'cookies van derden' die worden ingesteld door andere online services die inhoud verzorgen op een pagina die u bekijkt, bijvoorbeeld door externe bedrijven voor gegevensanalyse die onze webtoegang controleren en analyseren.

Cookies bevatten geen informatie aan de hand waarvan uw persoonlijke identiteit kan worden vastgesteld, maar de Persoonsgegevens die we van u opslaan, kunnen wel door ons worden gekoppeld aan de informatie die staat opgeslagen in en die is verkregen door cookies. U kunt de cookies verwijderen door de instructies van uw apparaat voorkeuren te volgen, maar als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, kan het gebeuren dat bepaalde functies op onze site niet goed werken en kan uw ervaring online beperkt zijn.

We maken ook gebruik van een tool met de naam 'Google Analytics' om informatie te verzamelen over uw gebruik van de Site. Google Analytics verzamelt informatie over hoe vaak gebruikers naar de Site toe gaan, welke pagina's ze dan bezoeken, enzovoort. De informatie die we van Google Analytics krijgen, gebruiken we om onze Site en services te verbeteren. Google Analytics verzamelt uw IP-adres op de dag dat u sites bezoekt, in plaats van uw naam of andere informatie die kan worden gebruikt om uw identiteit vast te stellen. De informatie die we met behulp van Google Analytics hebben verzameld, combineren we niet met persoonsgegevens. De mogelijkheid die Google heeft voor het gebruiken en delen van de informatie die Google Analytics over uw bezoeken aan deze Site heeft verzameld, wordt beperkt door de Gebruiksvoorwaarden
van Google Analytics en het Privacybeleid van Google.

 

*Verzameling van informatie door derden

Ons beleid gaat uitsluitend over het gebruik en de openbaarmaking van informatie die we van u verzamelen. Als u uw gegevens aan andere partijen of op andere sites op het internet vrijgeeft, kunnen er andere regels van toepassing zijn op hun gebruik of openbaarmaking van de informatie die u aan hen hebt verstrekt. Daarom moedigen wij u aan om de algemene voorwaarden door te lezen van alle externe partijen waaraan u informatie verstrekt.

 Opt-out !!

Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

 

 *Wijziging van Privacy verklaring

FC Sint Jozef SK behoudt steeds het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy verklaring . Laatste aanpassingen 23-04-2021 .

 

*Disclaimer

Door het bezoek en het gebruik van onze website verklaart u zich akkoord met de voorwaarden in deze Disclaimer.

De inhoud van de site kan te allen tijde aangepast , gewijzigd of aangevuld worden zonder aankondiging. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van de website niet actueel is of foutieve informatie bevat.
FC Sint Jozef geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke
(on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

De hyperlinks naar andere websites worden je ter informatie en voor jouw gebruiksgemak aangeboden. FC Sint Jozef kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van dergelijke externe websites en hun inhoud.

Niets uit deze website (tekst , foto's of andere publicaties) mag zónder vooraf verstrekte toestemming gekopieerd worden.

Deze site maakt gebruik van cookies om de beste surfervaring te garanderen. Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie ga je naar de tab Privacy !