Rijkevorsel  Zuiderdijk 10 F   +32 03 312 21 62   +32 0496 53 12 77  +32 0477 48 89 17

Beste supporters, inwoners van Sint-Jozef. Als kleine club met weinig grote sponsors of zonder zware subsidies van overheidswege, is de kantine misschien wel de belangrijkste bron van inkomsten. Om de werking van onze kantine optimaal te laten verlopen, zijn we op zoek naar bereidwillige personen die op regelmatige basis mee onze kantine doen draaien. Dat hoeft heus niet elke week te zijn, dat hoeft heus niet uren na elkaar te zijn. We doen sowieso beroep op onze spelers/speelsters van A-kern, dames én de ouders van onze jeugdspelers..

Maar hoe meer handen er aanwezig zijn, hoe makkelijker de job.Ervaring is een voordeel maar zeker geen must, een goed humeur daarentegen des te meer. Kortom, we zoeken mensen die het Sint-Jozefse hart op de juiste plaats dragen.

Wie zich niet geroepen voelt om in de kantine te staan maar de club op andere niveaus diensten wil verlenen, is uiteraard ook altijd meer dan welkom.
Wat bieden wij? Een club die verre van perfect is maar het goed voorheeft met al wie de voetbalsport en onze kleine gemeenschap een warm hart toedraagt. Bovendien houden we zelf van een occasioneel feestje en vinden we humor de beste remedie tegen vanalles en nog wat! Bent u op zoek naar nieuwe vrienden, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wie zich geroepen voelt, mag altijd contact opnemen met Guy Van Den Langenbergh via mail: Of u belt naar 0477/48 89 17. Als zijn secretaresse met vakantie is, zal hij zelf wel opnemen of terugbellen.

fc sint jozef rijkevorsel