Rijkevorsel  Zuiderdijk 10 F   +32 03 312 21 62   +32 0496 53 12 77  +32 0477 48 89 17

Privacy

Deze website is eigendom van

VZW Sint Jozef Rijkevorsel
Zuiderdijk 10 F 2310 Rijkevorsel
03 312 21 62
0477 48 89 17

Privacybeleid

*FC Sint Jozef sk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van ons contactformulier en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Als je onze website bezoekt registreren we geen persoonlijke informatie.  Meer informatie kan je lezen in onze “Cookieverklaring”.

*Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van je vragen, opslaan, verzamelen en verwerken voor de volgende doelstellingen: - Identificatiegegevens zoals je naam - voornaam (geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit) - adres - telefoonnummer - e-mailadres.

 *De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen( verwerkers) verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de beschreven doeleinden.
- Het verwerken van het lidmaatschap (KBVB)
- Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting)
- Medewerkers van de vereniging / Voetbal Vlaanderen, overheid (gemeente), twizzit , clubwebsite.
- Beeldmateriaal:  foto’s, filmpjes op onze facebook , instagram , website .

Wij geven enkel persoonsgegevens door aan verwerkers , waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit wettelijk verplicht en/of toegestaan is.

*Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens , neem dan contact met ons op .

Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit : Drukpersstraat 35 ,1000 Brussel  https:// www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

 *Wijziging van Privacy verklaring

FC Sint Jozef SK behoudt steeds het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy verklaring . Laatste aanpassingen 23-04-2021 .

 

Disclaimer

Door het bezoek en het gebruik van onze website verklaart u zich akkoord met de voorwaarden in deze Disclaimer.

De inhoud van de site kan te allen tijde aangepast , gewijzigd of aangevuld worden zonder aankondiging. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van de website niet actueel is of foutieve informatie bevat.
FC Sint Jozef geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke
(on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

De hyperlinks naar andere websites worden je ter informatie en voor jouw gebruiksgemak aangeboden. FC Sint Jozef kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van dergelijke externe websites en hun inhoud.

Niets uit deze website (tekst , foto's of andere publicaties) mag zónder vooraf verstrekte toestemming gekopieerd worden.